Open Dag Nederlandse Wijngaarden

Voorafgaand aan de Nationale Wijnweek wordt op zaterdag 29 en zondag 30 september 2012 traditiegetrouw de Open Dag Nederlandse Wijngaarden georganiseerd. Nederland is een echt wijnland geworden. In ons land worden nu op grotere schaal druiven geteeld en wijn gemaakt. De Nederlandse wijnbouwers produceren jaarlijks meer dan één miljoen flessen. Naast wit en rood ook steeds vaker rosé en feestelijke mousserende wijn. De wijnbouw heeft in Nederland een grote vlucht genomen> Kijk voor de folder even hier!

Lees ook:nationale wijnweek 2014
Lees ook:Nationale Wijnweek 2012
Lees ook:Open Dag Nederlandse wijngaarden
Lees ook:Open Dag Nederlandse Wijngaarden bij Domein Wilgenhaeghe
Lees ook:Cava in de lift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>