Texel, meer dan zand, strand en duinen

Al lezend deze ochtend belande ik  als vanzelf in  (op) Texel.  Ook hier vindt wijnbouw plaats. Onder andere bij “de Kroon van Texel”!  Aan de rand van de duinen ligt één van de meest noordelijke wijngaarden van Nederland.

Ze verbouwen hier onder andere Regent en Solaris. Heb je zin in een weekendje weg dan is Texel natuurlijk een fantastische meervoudige bestemming. Je kunt er wandelen en fietsen in de duinen of langs het strand, maar ook kan je terecht voor een uitgebreide informatieve rondleiding op dit  Texelse wijnbedrijf.

 

Lees ook:Wijnhoeve de Colonjes
Lees ook:Wijnwandelweekend door Limburg
Lees ook:Taittinger Comtes de Champagne
Lees ook:Loire op de fiets!
Lees ook:Vakantietip: wijnfietsen in Oostenrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>