Eerste oogst in miniwijngaard Wijnmuseum

In ons land worden momenteel volop geoogst. Ook de druiven van de stokken regent van het Wijnmuseum in Arnhem konden worden geplukt. Deze staan in de binnentuin van het Wijnmuseum, onderdeel van de firma Robbers en van den Hoogen, grenzend aan het nieuwe wijncafé ‘Le Jardin”.

De druiven smaken heerlijk zoet, alsdus het bericht,  maar de opbrengst is nog niet  voldoende voor het maken van een nieuwe museumwijn. Wat het museum dan met de druiven gaat doen, is niet bekend….. (Lekker opeten? )

Lees ook:Wijnmuseum neemt deel aan NL Doet
Lees ook:Wijnmuseum gratis op 15 april
Lees ook:Unieke Frans/Duite wijn
Lees ook:Nieuwe tentoonstelling in het wijnmuseum Arnhem
Lees ook:Bijna acht ton voor zilveren wijnkoeler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>