Amsterdam Fashion Week ’13 kiest Scavi & Ray

Italiaanse prosecco uit Veneto op internationaal mode evenement


Na de Londen en Berlin Fashion Week zal ook Nederland dit jaar groots kennismaken met de prosecco van het Italiaanse wijnhuis Scavi & Ray. Tijdens de 19e editie van de Amsterdam Fashion Week genieten de bezoekers, ontwerpers en internationale pers als eerst van de bubbels uit Veneto. Dit jaar staat het grootse mode spektakel in het teken van ontwerp, talent & innovatie. Een mooie vertaling naar de prosecco van Scavi & Ray, welke wordt gekenmerkt door het exclusieve design van de fles.

The Italian lifestyle

Scavi & Ray prosecco staat bekend om de fruitige en frisse afdronk. Gemaakt van de eersteklas wijnranken uit de Veneto streek. Een gebied waar de druiven met passie, overgave en zorgvuldigheid met de hand worden geoogst. De droom van de Italianen Joe Scavi en Carluccio Ray was om vanuit New York terug te keren naar hun ‘roots’ in Italië en een wijnhuis te beginnen. Een avontuur dat uitmondde in een succesverhaal. Vandaag de dag behoort Scavi & Ray tot de beste prosecco uit het gebied.


A sparkling taste of fashion

Italië, het land van de grote modehuizen én prosecco. Geen wonder dat alle trends op mode gebied dit jaar gespot worden onder het genot van een verfrissend en stijlvol glas Italiaanse prosecco van Scavi & Ray. De internationale Fashion Week Amsterdam brengt Italiaanse klasse en allure dit jaar letterlijk naar onze hoofdstad. Het gebied in en rondom de Gashouder fabriek wordt van 6 tot 16 juli omgetoverd tot mode-walhalla waar de collecties van nieuw en gevestigd modetalent worden geshowd.

Lees ook:Meer wijn uit Italië dan uit Frankrijk
Lees ook:Prosecco vanaf nu met zegel
Lees ook:Taste of Amsterdam komt eraan!
Lees ook:Wijn, kunst en mode # 1
Lees ook:Een stukje Italië in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>