Een ‘delicious’ recept met een bubbel

De nieuwe Delicious is  uit en dit o.a. vind je daar in terug:

“Wat zeggen ze ook alweer over de weg naar iemands hart? En liefde…die gaat toch door de maag? Anyway, iedereen wil af en toe een special date waarop je jezelf en een speciaal iemand verwent met een memorabel maal. En met dit recept voor de veel te luxe risotto met champagne, asperges en oesters uit ons nieuwste kookboek – delicious. lekker koken - gaat dat zeker lukken! Laat je ons weten hoe het weekend was?!”

Top,  als je toch in Italiaanse sferen wil blijven kun je er een mooie spumante uit Franciacorta (prachtige bubble uit de wijnstreek Lombardije) bij schenken!

 

 

Lees ook:Wijn bij Oesters
Lees ook:Champagne ‘Inflorescence’ bij de oesters
Lees ook:Roerbakschotel met asperges en kip
Lees ook:Gratis kookboek bij Gall & Gall
Lees ook:All that sparkling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>