Oogstbericht Italië: Oogst 2006 groter dan die van 2005

Eerste ramingen met betrekking tot de oogst 2006 in Italië wijzen op een toename van het volume ten opzichte van afgelopen jaar. Wanneer de verwachtingen op basis van de sitiuatie in juli daadwerkelijk uitkomen, zal het volume met ruim 53 miljoen hectoliter gemiddeld zo’n 6% hoger uitkomen.

Lees ook:Oogst in Spanje
Lees ook:Geslaagde oogst 2009 in Roemenie
Lees ook:Wijnexport in 2010 flink gegroeid
Lees ook:Frankrijk – Vroege, gecompliceerde en kleine oogst 2007
Lees ook:Recordoogst Nieuw-Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>