Lenteproeverij Hongaarse wijnen

Attila Szunomár pakt uit zaterdag 12 mei met een grote Hongaarse Voorjaarsproeverij

Vanaf dit jaar organiseren ze bij  in Moerdijk nog maar twee grote wijnproeverijen per jaar waarvan de Voorjaarsproeverij nu aanstaande is. Op zaterdag 12 mei is het eindelijk zover. Naast veel (nieuwe) wijnen ook erg veel lekkers!

 

Op de tafels staat een ruime keuze aan fris wit, sappig rosé en fruitig en zacht rood. Uiteraard mag een geweldige dessertwijn ook niet ontbreken! De specialisten staan met raad en daad terzijde  bij de verschillende tafels.

 

Ook dit jaar zijn er weer volop delicatessen te proeven. Want wat dacht je van een heus varken aan het spit? Maar ook de gulyás en sült kolbász  zal niet ontbreken. Om de smaak van de wijn niet te veel te beïnvloeden worden deze delicatessen  buiten uitgestald.

Men heeft er bij Lekkers-uit-Hongaarije  voor gekozen om de Voorjaarsproeverij dit keer op een zaterdag te laten plaatsvinden en wel op zaterdag 12 mei. Tussen 15.00u en 20.00u kan men dan binnenlopen om zich te laten verrassen door de heerlijke wijnen uit Hongarije! Zowel consument als handel en pers zijn van harte welkom. Entree bedraagt € 10 (handel/horeca en pers hebben gratis toegang) en hiervoor krijg je een proefglas en twee (2) consumptiebonnen. Als je geen wijn wilt/kunt/mag proeven dan betaal je slechts € 5. Uiteraard geldt: ‘Nog geen 16? Geen druppel!’.

 

Aanmelden voor deze proeverij door kan door hier te klikken voor het versturen van een mail en vul als onderwerp in ‘Voorjaarsproeverij 12 mei’ en het aantal personen.  Vervolgens ontvangt men een lijst met de wijnen die op tafel  staan>

Voorbereiding thuis is het halve werk.   Voor Moederdag ligt er een speciale attentie klaar!

 

 

Lees ook:New Food Fair 2 sept in Amsterdam
Lees ook:Verkerk-Wijnimport verdwijnt waar Sprezzatura Enoteca Italiana verschijnt
Lees ook:Sprezzatura’s najaarsproeverij
Lees ook:Wijnproeverij Hongaarse wijnen in Harderwijk
Lees ook:De agenda van Wijnen&Zn voor maart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>