Pak jij deze last minute?

In delen van Frankrijk en Italië is het al heel normaal, het gekoeld serveren van een rode wijn. Ook voor Nederland introduceert Black & Bianco nu de perfecte rode wijn om gekoeld te drinken: RED. Deze Pinot Noir uit 2012 is een toevoeging aan het inmiddels uitgebreide assortiment bestaande uit een witte wijn, rosé, prosecco en de mixdrankjes Limonsecco, Red Ritz en Spritz.
In plaats van de gebruikelijke witte design flessen, is de rode wijn de eerste Black & Bianco drank in een prachtige zwarte fles.

Have a glass of class!

Het is waar, rode wijn te warm drinken gaat ten koste van alles! Zonde van het drinkgenot dat je zou kunnen hebben. Goed dat hier op ingespeeld wordt, het is immers een mindset en met de juiste dosis overredingskracht + een esthetische bottle heb je het trendy publiek zo ‘om’!

Om met nog iets meer baggage dit soort overwegingen te maken als wijnliefhebbende drinker, kun je je nu inschrijven bij Studio Smaak van Wijn, waar De Eerste Soester Wijnschool gevestigd is. Tot het einde van de maand – voor de lezers van het Wijn.Blog – geldt hier een speciale aanbieding. Voor de  allerlaatste stoelen bij de cursus SWEN I en SWEN II een last minute aanbieding. Op de inschrijving voor de wijncursussen in het najaar van 2014 alsmede alle wijnactiviteiten geldt  – 10 % als je je voor 31 augustus inschrijft. Schrijf je in met het aanmeldformulier en vermeld bij ‘opmerkingen’ de code:”W.B 2014- 10%”. Op woensdag 27 augustus start de Basiscursus Wijn (SWEN I).  Op maandag  start 1 september de vervolgcursus SWEN II.

 

 

 

 

Lees ook:Een wijnsocieteit in Soest – voor je eigen proefgroep
Lees ook:Wijnen & Zn in Apeldoorn en De Eerste Apeldoornse Wijnschool zijn er klaar voor
Lees ook:Nieuws van De Eerste Soester Wijnschool
Lees ook:In een wereld vol wijn
Lees ook:Wijnproefpanel voor iedereen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>