De tour de France van Smaak van Wijn

De tour de France van Smaak van Wijn gaat zaterdag 20 juli beginnen!

Special Frankrijk: Van 20 juli tot 10 augustus brengt het online wijnmagazine Smaak van Wijn de Frankrijkspecial waarbij drie weken lang de wijnstreken van Frankrijk centraal zullen staan! Met tips over restaurants, wijnroutes, wijnhuizen, vinotheken en wijnbars. Met  dank aan Sopexa die ons van mooi film- en ander materiaal heeft voorzien! Wijnwinkels, haak aan, adopteer een druif in deze periode, zet je wijnen in de etalage! Of promoot de wijnreizen die je voor Frankrijk in gedachten hebt!

Maak gebruik van deze gelegenheid om je Franse wijnen in optima forma met de juiste omlijsting te promoten! Alle informatie is op te vragen bij Smaak van Wijn!

Importeurs, zet nu je zomerse Franse import in the spotlights! Nu is het moment. Terug van vakantie heeft men de Franse smaak te pakken!

In september brengt Smaak van Wijn een Winterwijnspecial! Laat je Kerstgeschenken meeliften in deze najaars Special. Dan is het klaar met de rosé, dan is het tijd voor het fluwelen rood en het volle ronde wit!

Lees ook:La douce France et la bella Italia
Lees ook:Carrefour verkoopt wijn van Belgische wijnmakers in Frankrijk
Lees ook:Frankrijk en cider in nieuwe WineLife
Lees ook:Tour de France gaat druiven trappen in de Medoc
Lees ook:Wijn.blog opgevuld door duobaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>