een bezoek aan de Languedoc

De komende dagen van maandag 1 tot vrijdag 5 juli zijn we  even op reis! Naar Frankrijk dit keer, richting de zon!  Wat een feest, eindelijk even naar de zomer. Het is geen vakantie echter, maar een werkreis. Zo ziet het programma er ongeveer uit:

Aankomst is in  Montpellier met een bezoek aan Domaine de Manse in  Lattes Cedex! Op naar het hoofdkantoor van de Pays d’Oc voor een duidelijk beeld van de regio. In Montpellier is het hotel – Hotel Massane -  voor  deze nacht.  Dinsdag Château de Tuilerie Costières de Nîmes Dinsdagmiddag Seigneurie de Peyrat waarna we  in de avond logeren in de buurt van Béziers op Château de Lignan.

Woensdag  Saint Martin des Champs in de buurt van Béziers. Woensdagmiddag: Les vignerons du Narbonannais in  Ouveillan. De overnachting is Hotel La Bastide Cabezac. Om tot slot op donderdag in de buurt van Saint Chinian Les Terrasses de Gabrielle te bezoeken. Wijngaarden met hetzelfde terroir als in Priorat Spanje!

Maar begrijperlijker wijze moet er ook geluncht en gedineerd worden en geslapen en ook daarover meer.
We zullen wel dagelijks proberen te berichten – we zijn net de Tour de France – maar of het gaat lukken, is even afwachten.

Dus even een aangepaste – kleinere -  dienstregeling met vanaf vrijdag weer nieuws! Uiteraard ook over Frankrijk

Lees ook:Win een wijn uit de Languedoc
Lees ook:Château Cheval Blanc en Château Mouton Rothschild openen wijnkelder exclusief voor Dulst!
Lees ook:Frankrijk – Herziene classificatie Saint-Emilion
Lees ook:Vakantieplannen? Maak een wijnreis
Lees ook:Saint Bacchus 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>