La douce France et la bella Italia

Frankrijk Special! Italië Special! Al zolang er Francofielen zijn, zijn er Italiano’s,  zijn er NieuweWereldgangers. Hoewel, de laatste groep is natuurlijk vanwege puur financiële daadkracht nu eenmaal veel kleiner. We kennen ook de specifieke Dutchies die niets liever dan hier in eigen land vakantie vieren! Allemaal goed, allemaal prima!

Het online wijnmagazine, Smaak van Wijn gaat in de zomerperiode twee Mediterrane landen in het zonnetje zetten, op verschillende manieren! Voor de winter hebben we straks twee Nieuwe Wereldlanden op het oog…!

Special Italië: 24 juni tot 15 juli is gereserveerd voor de Italiëspecial, met vandaag begonnen als aftrap de film over de Zuid-Italiaanse wijnstreken. Films, tips, wijnen en culinaire gewoontes van Italië zullen in zo’n breed mogelijk verband de revue passeren.

Special Frankrijk: Van 20 juli tot 10 augustus volgt Frankrijk met de Frankrijkspecial waarbij drie weken lang de wijnstreken van Frankrijk centraal zullen staan! Maar ook tips over restaurants, wijnroutes, wijnhuizen, vinotheken en wijnbars. Met  veel dank aan Sopexa die ons van mooi filmmateriaal heeft voorzien! Volgende week nog snel inspiratie snuiven in de Languedoc!

Wijnwinkels, haak aan, adopteer een druif in deze periodes, zet je wijnen in de etalage! Of verkoop eem wijnreis naar….!
Maak gebruik van deze gelegenheid om je Franse of Italiaanse wijnen in optima forma met de juiste omlijsting te promoten! Alle informatie is op te vragen bij Smaak van Wijn!

Lees ook:De tour de France van Smaak van Wijn
Lees ook:Op reis naar Zuid-Afrika
Lees ook:Bubbles by Bruud ook op de Wine Professional
Lees ook:Smaak van wijn verloot HACHETTE
Lees ook:Champagne Comité zoekt beste Champagneprofessional

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>