Een nieuwe Ilja Gort op de plank

Is het echt al weer de laatste aflevering van Ilja Gort’s wijnweetjes-op-de-woensdagavond? ‘t Jonge jonge wat gaat dat snel. Uitgekotst en verguisd aan de ene zijde, bejubeld en bedankt van de andere zijde. Het maakt niets uit. Ilja heeft zijn ding gedaan! Nu resten de boeken. Dat zijn er niet te weinig moet ik zeggen.

Daar heb je natuurlijk ‘Leven als Gort in Frankrijk’. Over, ja inderdaad het leven van een Nederlandse wijnboer in Frankrijk.

Ik slurp, dus ik ben’  over de levensgenieter Gort en hoe je het leven kunt genieten.  Kortweg ‘Slurp’ gaat over zijn lotgevallen op zijn château in de Bordeaux. Geen poeha, geen wijnsnobisme, daarmee maken we kennis in ‘De nieuwe wijnsurvivalgids’.  Ach, er zijn er nog veel meer, maar er komt ook al weer een nieuwe aan!
Vanaf november verkrijgbaar, hoe slim met het oog op de komende feestdagen. Je zult het maar in je schoen aantreffen!

‘Château Slurp – levensgenieten voor gevorderden!’  Een boek over het het dagelijks leven op het château! Ongetwijfeld geestig leesvoer! Van mij mag het in mijn schoen! Of onder de boom…

Nog even kijken dan:

Lees ook:Ilja Gort geeft een ton weg
Lees ook:Ik slurp dus ik ben
Lees ook:Ilja Gort presenteert slobberwijntje ‘Slurp!’
Lees ook:Ilja Gort komt met een boek
Lees ook:Ilja Gort fuseert met Baarsma Wine Group

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>