Welk nieuws brengen de culinaire bladen en de wijnbladen dit keer?

Een rustig weekeinde voor de boeg.  Weinig afspraken, even geen studie,  wel morgen twee proeverijen in het land te bezoeken, maar verder even lekker niets!

Ik kan eindelijk door alle bladen heen graven. Heerlijk. De Vinum, Perswijn, Delicious en de Bouillon liggen allemaal te wachten, te wachten en te wachten.

Een prachtige foto van Remco Kraayeveld op de cover, daarmee wint de Bouillon  de strijd en pak ik dit blad als eerst!

De Bouillon, als een dubbelgetrokken Consommé barst zij uit haar voegen met al de smaken die ze in zich heeft.  Ook dit keer weer over het algemeen goed geschreven artikelen die heel divers van aard zijn. Stevige kost, geen prietpraat!
Het mooie van de Bouillon is, dat het een blad is, dat je niet zomaar doorbladerend uitleest. Nee, je verdiept je in de artikelen. Je zoekt misschien zelfs dingen erbij  op, op het Worldwideweb, zoals ik deed met het artikel over de Bordeaux.

Lees en geniet. In dit nummer stond tot mijn verrassing een artikel over de kookkunst van Michel van der Kroft. Ooit, in een ver verleden, at ik bij deze chef de lekkerste Croque Monsieur ooit! Ganzenlever en kwartelei als ik me goed herinner! Goddelijk.

Je komt tot nieuwe inzichten en  en passant sla je de ‘to do’  tips op in de agenda!
Tot  slot, als de papieren versie weer in huis hebt, kun je voor op de iPad ook de digitale versie aanvragen. Lekker makkelijk!

Tot slot nog het opzoekertje. Een leuk filmpje over de Bordeaux!

Lees ook:Gastronomisch leesvoer op een rustige zaterdagavond
Lees ook:Derde J en T Magazine (van Jonnie en Thérèse)
Lees ook:Sabor: aandacht voor gastronomie, wijn en cultuur
Lees ook:25 jaar Perswijn
Lees ook:De magazines, wat brengen ze ons?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>