De wijnbars van Parijs

Surfend over het web kwam ik op de website “Paris-fvdv” terecht. Een prachtige site vol met informatie over Parijs. Alleen daar al om een aanrader van jewelste. Tevens nu extra aandacht voor het artikel dat er vrijdag op geplaatst is over de vele, zeer vele Parijse wijnbars!

 

PARIJSE WIJNBARS

Wijnbars zijn altijd populair geweest in Parijs. Maar Er is een nieuwe trend te bespeuren in de Franse hoofdstad. De laatste tijd wordt het fenomeen wijnbars ook ontdekt door jonge chef-koks. Waar je niet alleen een uitstekend glas wijn kunt drinken maar dit ook kunt combineren met een hoogstaande maaltijd. Bij alle adressen zijn de kosten voor een menu inclusief 2 glazen wijn tussen de € 40 en € 45 per persoon. Met de komende wijnfeesten van Montmartre (10 tot en met 14 oktober) in het vooruitzicht is het hoog tijd voor een top 10 in willekeurige volgorde.

Hier klikken voor de toegang tot Parijs!

 

Lees ook:Wijnbars in Parijs
Lees ook:Een grand café als Loos
Lees ook:Vegetarisch drieluik in mei bij het Wijncoachingbureau
Lees ook:Smaakstof: 4 x 25 tips over wijn en gerecht
Lees ook:Alcoholgebruik kan de dood tot gevolg hebben !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>