Njam, weg van wijn

Ja, dit zou ik dus graag willen zien, maar hoe kom ik in hemelsnaam op de zender terecht? Sterker nog, hier zou ik natuurlijk graag aan mee werken !

“In onze eerste aflevering doorkruist Jurgen het wijngebied van Vouvray. Op een boogscheut van Tours, langs de Loire, is Vouvray een van de weinige gebieden waar ze wijn maken van 100 procent Chenin druif. Philippe Brisebarre, president van het Syndicat des vins de Vouvray, legt Jurgen uit waarom die ligging van Vouvray zo uniek is. Hierna trekt Jurgen naar Chateau de Valmer. In dit kasteel met een dramatische geschiedenis, produceert graaf Aymar de Saint Venant met z’n zoon Jean het pareltje waarnaar Jurgen op zoek is: Chateau Valmer, een frisse witte wijn.”

Lees ook:Keuringsdienst van waren
Lees ook:Rumoer rondom de Nederlandse eigenaren van Chateau Giscours
Lees ook:Rose mengen mag weer niet
Lees ook:Chateau Margaux op jacht naar de ultieme afsluiting van hun wijn: de schroefdop?
Lees ook:Rising Stars van de Michelin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>