Food before brains

Weer een nieuwe leuke blog ontdekt! “Food before brains”. Klein citaatje:

“Dat was zo lekker, dat ik het koffer-proviand-recept ondertussen verfijnd heb en recentelijk in een kookboek van the River Cafe en een ander klassiek *naam vergeten* Italiaans kookboek effectief tot de conclusie ben gekomen dat er ooit een aantal Italianen in Toscane hetzelfde dorpswinkel-probleem gekend moeten hebben. De clams vervang ik thuis met tapijt- of venusschelpen en voeg verse kruiden toe. Zelf vind ik het een heel lekker voorgerecht.”

De rest kan je hier zelf lezen. Ik zou zeggen, leg vast  een goede Muscadet de Sèvre et Maine sur lie koud. Die zal ongetwijfeld zeer zijn mannetje staan!

 

 

Lees ook:Cider… of toch wijn? bij varkensvlees
Lees ook:Franse kip-uit-de-zak met lauwwarme paddenstoelensalade en chenin blanc
Lees ook:Gratis kookboek bij Gall & Gall
Lees ook:Glaasje sherry bij de haring
Lees ook:Roerbakschotel met asperges en kip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>