Beaujolais Party nieuwe stijl rukt op

A.s. donderdag 17 november wordt wereldwijd de Beaujolais Nouveau weer ontkurkt. Eind vorige eeuw stond de derde donderdag van november ook in ons land garant voor een ware run op de vrolijk fruitige Primeurwijnen. Die rage is voorbij, maar gelukkig biedt de Beaujolais veel meer om van te genieten. En dit is rond 17 november op veel plaatsen in Nederland te proeven!

 

Zelf proeven?
Dat kan bij het Robèrt Beaujolais Festival in o.a. Kasteel Duurstede te Wijk bij Duurstede en Het Oude Postkantoor in Bennekom, de Nacht van de Beaujolais in Pathé Buitenhof in Den Haag, de Primeur Party bij Van Eyck Wijnkelders in Helmond. En degenen die de Primeur Party’s moeten missen: niet getreurd, want genieten van Beaujolais kan en mag lekker het hele jaar door!

(Meer over Beaujolais a.s. donderdag 17 november)

Lees ook:Wijn, de Beaujolais Primeur
Lees ook:Beaujolais Primeur baas veroordeeld
Lees ook:Morgen komt de Beaujolair Primeur
Lees ook:Het einde van de Beaujolais Primeur ?
Lees ook:Beaujolaiswijnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>