Cantenac Brown en z’n bizarre primeurprijs: de achtergrond

In juni dit jaar shockte Château Cantenac Brown (Margaux) de Bordelaise wijnhandel door z'n primeurwijn van 2006 twee maal zo duur te maken als die van 2005. En dat terwijl 2005 al alle records had gebroken, en iedereen benieuwd was hoeveel de prijzen nu zouden dalen! Een aantal négociants besloot de wijn de boycotten.

Het nieuwe blog van Bordoverview (onze Nederlandse Bordeaux expert) peilt – inmiddels 5 maanden later – de temperatuur. En geeft een interessante inside blik in de overwegingen van nieuwe eigenaar en miljardair Halabi om zijn nieuwe wijn zo uit de markt te prijzen.

Zeker even lezen!

Lees ook:Get it over with!
Lees ook:Bordeaux 2008 campagne volgwaardig
Lees ook:Nieuw blog over Bordeaux
Lees ook:En we zijn weer blij met de oogst in de Bordeaux voor 2009
Lees ook:Funky Bordeaux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>