Foster’s verkoopt Domaine La Motte, Rosemount Denman Barossa Valley en Penfolds Nuriootpa

Foster’s Group is een van de grootst wijnmaker van de wereld. Ze zetten nu Domaine La Motte in Frankrijk (Languedoc Rousillon), Rosemount Denman Barossa Valley en Penfolds Nuriootpais (beide Australie) te koop. Daarnaast verkoopt het enkele productie en bottelfabrieken.

Dit in verband met hun lange termijn strategie om hun wijnbusiness te stroomlijnen. Die is erop gericht om de focus te leggen op de Southcorp en Beringer lijnen en de productie neer te leggen in de meest efficiente en winstgevende fabrieken die de beste technologie in huis hebben.

Eerder berichtten wij al over Foster hier.

Lees ook:Bedrijfsnieuws: Foster’s omzet stijgt 3%
Lees ook:Kent u Foster’s?
Lees ook:Foster’s wordt WEL/NIET overgenomen
Lees ook:Oogst Australie halveert
Lees ook:Nieuwe site van Beringer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>