Masters of Wine op de supermarktbarricades!

In Engeland schijnt de Lidl goede sier gemaakt te hebben met enkele vooraanstaande MW’s. Het kwartet Masters of Wine, bestaande uit Richard Bampfield, Ed Adams, Caroline Gilby en Nancy Gilchrist testten een aantal wijnen die de schappen van de Lidl vullen.

Hierbij lag de focus op goede wijnen tegen een goede prijs!|

Het hele artikel  is te vinden op Decanter!

Op dit moment, loopt ook hier in Nederland toevalligerwijze een dergelijk initiatief! Hierbij wordt het hele supermarktbereik betrokken. Niet alleen de Lidl of de Aldi.  Natuurlijk binnenkort hier veel meer over op het wijn.blog!

Lees ook:Wijnprimeur: 50 Grand Crus en andere topwijnen direct uit Frankrijk bij Lid
Lees ook:Looking for a glass of wine? De leukste en beste wine bars van Nederland
Lees ook:Australie gaat voor kwaliteit
Lees ook:Chinezen steeds meer geïnteresseerd in de goedkopere Bordeauxwijnen
Lees ook:Grote Chinese wijnhandel laat cru classés vallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Masters of Wine op de supermarktbarricades!

  1. offshore bank account

    schiet mij ineens wat te binnen: bij de Lidl heb ik wel een lekkere wijn gevonden: barcelona (en aan de andere kant van de fles staat Catalunya oid). heerlijk wijntje voor euro of 4 per fles. supermarkt wijngids is zeker de moeite waard. Kan bij de appie wel prima wijn vinden maar zit ook veel bocht tussen. Bij de netto en de coop kan ik geen fatsoenlijke (prijs-kwaliteit) wijn vinden. Hema is ook goed voor wijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>