Oud&Nieuw uit een blikje

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet verzinnen of het is er wel. Vanaf nu kunnen we met Oud&Nieuw rustig en op tijd allemaal tegelijk ons eigen “blikje” Bubbles ontkurken. Nou ja, ontkurken, gewoon het metalen lipje verwijderen.  Als we het maar even in Duitsland ophalen. In Duitsland zijn sinds kort twee mousserende wijnen en twee mixdranken van het wijnhuis Peter Mertes in 20 cl blikjes in het supermarktschap te vinden.

Dat las ik op de website van Verpakkingsmanagement! Ook een vak trouwens

Lees ook:Verslag uit de wijngaard: Juli in Nederland
Lees ook:Paris Hilton introduceert haar Rich Prosecco nu ook in Nederland
Lees ook:170 jaar wijn beleven!
Lees ook:Wereldprimeur: eerste mousserende wijnen voor Pays d’Oc IGP
Lees ook:Nieuw: The Vintage Port website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>