Nederlands kwartet naar een Belgische Proeverij met Duitse wijnen

Perswijn kopt: “Knottsgekke proefmarathon”  – geen typefout- of het verhaal van drie heren, wijnautoriteiten op  ‘zakenreis’ naar de Nidrum of all places. Op pad met Alain Jacobs van het Wijninformatiebureau voor Duitse Wijn.  Je kunt  het het beste even zelf lezen op de website van Perswijn Magazine! Een impressie van lekker eten en heel veel proeven!

Lees ook:Perswijn brengt e-magazine over Beaujolais
Lees ook:Wijnwandelen met Onno en Els
Lees ook:Dagelijks portie nieuws, roddels en feitjes
Lees ook:Gelezen in Perswijn
Lees ook:Paniek bij de supermarkten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>