Duitse wijnen proeven?


RIESLING & CO 2006

…een unieke proeverij van maar liefst 400 Duitse topwijnen op maandag 18 september 2006, en dit in het imposante kader van de Amsterdam ArenA.

Beleef de unieke smaakbeleving van Duitse wijnen, het resultaat van een rijke bodem, een koel klimaat en druivensoorten van topniveau, zoals de Riesling.

Het Informatiebureau voor Duitse Wijn, in samenwerking met het Duitse Wijninstituut, nodigt u graag uit voor een proeverij op maandag 18 september in de stijlvolle omgeving van de Amsterdam ArenA, ArenA Boulevard 25, 1101 AX Amsterdam.
U kunt wijnen proeven bij meer dan zeventig vijftig producenten van topniveau. Maar aan één wijntje heeft u niet genoeg. Daarom hebben we meer dan vierhonderd smaakmakers voor u in petto.

Vakpubliek (11.00 tot 16.30 uur)

Inschrijven : Klik hier

Consumenten (16.30 tot 19.00 uur) Inschrijven : Klik hier 5 Euro inkom per persoon vooraf te betalen op ABN-Amro 62 25 17 503 onder vermelding van naam, adres en "Riesling&Co 2006".


Via volgende link krijgt u de lijst met deelnemende producenten : klik hier

Lees ook:Negende editie Riesling & Co. groot succes
Lees ook:Traditie en toekomst, typiciteit en trots: de essentie van Italiaanse wijnen
Lees ook:Drink pink is back!
Lees ook:Wijnproducenten uit Slovenië komen naar Nederland
Lees ook:Taittinger Comtes de Champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>