Duitser staan voor lul bij WK Voetbal


De duitse wijnmakers hebben geprobeert de pers te halen door een voetbalteam samen te stellen van wijnmakers. Over de rug van het WK Voetbal in Duitsland natuurlijk. Nou, het is ze gelukt. Alleen het was denk ik niet de bedoeling dat ze nu te boek staan als een stelletje loosers.

Lees ook:Flesje wijn van 300 liter
Lees ook:Italie vs Frankrijk
Lees ook:Lege schappen in Rusland
Lees ook:Wijn maken is wetenschap
Lees ook:Wijn bij Oesters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>