Oostenrijkse wijn in opmars


Wijn uit Oostenrijk is in opmars. Vooral in de Nederlandse horeca. Dat concluderen de Wine Marketeers, die partijdig zijn, want ze verkopen alleen maar Oostenrijkse wijn. Wel een erg interessant artikel over Oostenrijkse wijnen en de spijzen waar ze mee te combineren zijn. En de import van Oostenrijkse wijn in Nederland stijgt met 70% per jaar, dus ze hebben wel gelijk. Lees hier.

Lees ook:Overzichtsproeverij bij Miranda Beems Wine Import
Lees ook:Goede vooruitzichten voor de oogst van 2006 in Frankrijk
Lees ook:Miranda Beems Wine Import of… hoe lekker wijn kan zijn
Lees ook:Lege schappen in Rusland
Lees ook:De fransen verliezen weer, haha!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>