“Zuidflank”, over een wijndrama in België

Wat een heldere visie heeft Jaap van Rennes als het om leven, genieten en wijnmaken gaat! Samen met zijn dochter Joyce zet hij zich in op  zijn Château in Genoelselderen, net over de Nederlandse grens bij Maastricht.En waar Conrad Hilton zei : “Location, location, location”, zegt Jaap van Rennes: “Altijd geld blijven uitgeven om je naamsbekendheid vast te houden bij de mensen! Kijk maar naar Coca Cola”.

Resultaat, een prachtig tv-debuut. Binnenkort is het Château in zijn volle glorie op televisie te volgen. Niet zo als de IljaGortstory nee, hier wordt de dertiendelige  dramaserie ‘Zuidflank’ opgenomen! 

“Het verhaal draait rond een familievete, gesitueerd in en rond Tongeren. Twee families betwisten al honderd jaar de Zuidflank, een wijngaard die elk jaar een schitterende wijn oplevert. Rob en Mark, twee dertigers en telgen van de concurrerende clans, willen definitief komaf maken met die vete.

‘Ik sta ervan versteld wat er allemaal komt kijken bij zo’n productie’, zegt Jaap van Rennes bij een glas Zilveren Parel, een van zijn mousserende wijnen. ‘Hier lopen dagelijks zeventig à tachtig mensen rond. Ze komen al rond een uur of zes ‘s ochtends aan en zijn doorgaans tot tien uur ‘s avonds bezig.’”  Hier is het hele artikel over wijn, passie en leven te lezen.

Bron:  Nieuwsblad.be

 

 

Lees ook:Na 200 jaar in de familie is dit Chateau Soutard uit de St. Emilion nu toch verkocht aan een verzekeraar
Lees ook:Een nieuwe Ilja Gort op de plank
Lees ook:Oogstbericht 2006: Belgie
Lees ook:Serie interviews met topchateaux Bordeaux
Lees ook:Etiketten verzamelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>