Altijd weer baas boven baas

“Daarna was er de kapitteling van Eduard Monsecour van Steenen Muur Wezemaal en Jos Van Goidsenhoven, de penningmeester van de Commanderij Hageland, als magister vini optimus honoris causa voor hun jarenlange volgehouden inzet voor de Hagelandse wijn.”  Allee he! Altijd nog baas boven baas! Een Magister vini optimus honoris.
Begrijp ik het goed, dat ik straks voor een vervolg naar België moet!

Lees ook:Diploma-uitreiking Magister Vini
Lees ook:Magistri vini
Lees ook:Proef de wijn, hoor de Rhone
Lees ook:‘Doe’ – tv in België
Lees ook:Het regent wijnreizen om me heen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>