Amsterdamse Haringparty

Extreem koud lenteweer vertraagd de komst van de Hollandse Nieuwe!
Amsterdamse Horeca Haringparty 2013 gaat gewoon door.

De traditionele haringparties vangen bot dit jaar, want door het extreem koude lenteweer warmt het zeewater te langzaam op. De feestelijke verwelkoming van de eerste Hollandse Nieuwe valt daardoor in het water. Talloze organisaties vissen dit jaar daardoor achter het net. De tweede editie van de Amsterdamse Horeca Haringparty gaat gewoon door, want de gezamenlijke partners van de Horecawerf hebben besloten om dit jaar hun feest te vieren met Oude Maatjes voor Nieuwe Vrienden!
AMSTERDAM – Het was even slikken toen topleverancier Schmidt Zeevis belde en vertelde dat ze op de geplande Amsterdamse Horeca Haringparty 2013 geen Nieuwe Haring konden leveren. Te koud: de haring is gewoon nog niet vet genoeg. “Dan vieren we de komst van Nieuwe Vrienden,” lachte Wim Klaasen, oprichter en directeur van de Horecawerf Amsterdam, “want eigenlijk gaat ons jaarlijkse feestje niet over dat eerste vette harinkie, maar over de kracht van ons enorme horecanetwerk. Daarom laten we ons niet zomaar uit het veld slaan, want in onze branche is er tenslotte maar één ding erger dan een late arrivé en dat is een no-show!”
Nieuwe Vrienden & Oude Maatjes
En dus gaat de tweede editie van de nu al traditionele Amsterdamse Horeca Haringparty op dinsdag 11 juni a.s. gewoon door. Natuurlijk zal er haring zijn, maar om het leed een beetje te verzachten serveert Horecawerfpartner VHC Jongens in samenwerking met Schmidt Zeevis ook andere delicatessen uit de zee en worden proeverijen georganiseerd met onder meer jenevers en wodka’s, verrassend goede partners van de maatjesharing. Vorig jaar zijn er maar liefst 700 horecaprofessionals op de Amsterdamse Horeca Haringparty afgekomen. Ook nu hebben zich al honderden horecaprofessionals aangemeld.

Amsterdams Zwanenkoor
Het belooft daarom weer een onvervalst gezellig Amsterdams feest te worden. En dat komt uiteraard niet alleen door de lekkernijen die geserveerd worden. Zo zal ook het Amsterdamse Zwanenkoor een optreden verzorgen. Maar in de kern draait het natuurlijk om de mogelijkheid om branchegenoten te ontmoeten en ongedwongen bij te praten en van gedachten te wisselen over wat de branche bezig houdt.

Exclusief voor Horecaprofessionals
De Amsterdamse Horeca Haringparty 2013 wordt georganiseerd door de Horecawerf Amsterdam in samenwerking met Venuez en is alleen toegankelijk voor horecaprofessionals. Zij kunnen zich aanmelden via [email protected] of [email protected]

Bron: Klaassen Horecamakelaardij

Lees ook:De Amsterdamse Wijnmarkt
Lees ook:Amsterdamse Wijnmarkt
Lees ook:Hotspot Amsterdam
Lees ook:Amsterdamse Wijnmarkt – 22 mei
Lees ook:Binnenkort: Amsterdamse wijnmarkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>