Zeven kleine dwergen in yuppenland

Anouk Eigenraam van het MT schrijft vandaag over ‘7 hippe drankjes en hun succes’. Je raadt het al, tussen de Scroppino en de bieren met een smaakje  staat ook de Prosecco nog enorm hip te zijn.

Prosecco, de druif uit de streek tussen Valdobbiadene  en Conegliano in de Veneto had natuurlijk nooit kunnen denken zo’n ‘Yupperig’ drankje te worden. Het blijft cool echter om het glas wit te verruilen voor een glas bubbelend wit. Of rosé. Want roze bubbels zijn er natuurlijk ook.
Zelfs in Nederland hebben we hier onze eigen bubble: de Sprankel. Helemaal niet op zijn retour! Juist tegenovergesteld. Lekker fris, roze of wit. Bijvoorbeeld het Limburgs Parelke van de druif Pinotin, of de sprankelende wijnen van de Fromberg.

Het artikel over de 7 alcoholische dwergjes vind je hier

Lees ook:doe eens een andere bubble…
Lees ook:Prosecco en risotto
Lees ook:Wijncocktailtip: Bellini anders
Lees ook:Zonnige zomerwijnen
Lees ook:Amsterdam Fashion Week ’13 kiest Scavi & Ray

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>