Uitvouwbaar wijnrek

De fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, Screwpull, komt met een in- en uitvouwbaar wijnrek. Dit originele wijngadget is praktisch in zijn eenvoud: de kubus ontvouwt zich tot een houder voor drie wijnflessen, waar je vervolgens nog drie flessen op kunt stapelen tot een piramide.  Als alle flessen leeg zijn en het rek dus overbodig, kan deze ‘winecube’ weer ingerold en opgeborgen worden.

Meenemen of thuis gebruiken
Het grote voordeel van het kubuswijnrek is dat het overal van pas kan komen.  Je kunt het op tafel zetten en het zal  in menig keuken niet misstaan. Je kunt het ook meenemen op vakantie, waar het prima past in de nieuwe ‘glamping’ reistrend (zeer luxe kamperen). Iedere plek die geschikt is voor wijn, is geschikt voor de winecube.

De winecube is een grappig cadeau voor iedere wijnliefhebber.  Hij is verkrijgbaar vanaf april 2011 voor 19,90 Euro (incl. 5 jaar garantie).

Winecube is te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kun je terecht op  www.lecreuset.fr of bellen naar 040-254 98 48.

Lees ook:Wilde wijnaccessoires bij Screwpull
Lees ook:Spannende druiven – trousseau
Lees ook:Screwpulls koele Mo(nu)menten
Lees ook:Wijnalmanak 2012 met gratis Bubbles-editie
Lees ook:Even de grens over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>