NLWBC2013 krijgt Facebook

Wijn: Even wat lekkere “Maandagochtendwijnnieuwtjes”

 

  • De eerste Restaurantweek van 2013 staat voor de deur! Vanaf 6 februari kun je officieel reserveren, maar je kunt nu al kennismaken met de diverse restaurants als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Ben je gek op uit eten gaan, dan zou ik dat zeker doen.

De lunchredactie van het Wijncoachingbureau heeft inmiddels ook al geboekt! Maar eerst deze maand naar restaurant Vuur  in de Baarnse bossen!

  • Een andere site die ik onder de aandacht breng, is het Fietsweblog. Vol informatie over fietsvakanties, fietsrouteplanners en handige tips!

Zelf ben ik inmiddels een paar keer wezen fietsen in Europese wijnstreken. Ben er helemaal aan verslaafd! Je ziet veel meer, je kunt makkelijk overal komen, even afstappen, fietsje parkeren en proeven. (Wel uitspugen dan!) Zou nu graag eens in een niet Europese wijnstreek willen rondfietsen! Is er nog een verdwaalde importeur die een blogger op wijnreis nodig heeft ?

  • En ja, ik kan het niet laten, even de blik naar het Zuid-Afrikaanse Lourensford. Ga je trouwen, laat je maar inspireren door deze onwijs mooie foto’s in het betoverende wijnlandschap!

Is vast ook erg leuk als je bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd bent, misschien…. Ja, ik zeg maar wat, wil niemand beïnvloeden hoor.

Nieuws over het NLWBC2013! We gaan op Facebook! Er komt een Linkedingroep en deze week wordt de datum en de locatie bekend gemaakt! Kortom, houd alle social media platforms in de gaten. We gaan knallen! Goede sprekers, workshops, wijn, en al je collegae om je heen verzameld! Daar moet je bij zijn! Twitter je? Dan #NLWBC2013 gebruiken!

  • Tot slot, helemaal in de wijn gaat de uitvinding van Ben Hewitt: de Corkcircle. Ik zag het bij Vindict op de site en ben even verder gaan kijken.

Chilling the wine from the inside!  Een topuitvinding voor de warme maanden die er al weer aankomen! Genieten op het terras!

Lees ook:Wijn in de bloggerswereld
Lees ook:Toplandbouwer spreekt op NLWBC
Lees ook:NLWBC 2013 in september
Lees ook:La dolce vita…
Lees ook:Regels voor 'biologische wijnen'!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>