Festival voor Foodies en Vinies

“Dit jaar beleeft het Food Film Festival alweer haar derde editie! Voor de derde keer luiden we de lente in. Met dit jaar meer ruimte voor de markt op het Timorplein, extra filmvertoningen in Kriterion, meer buurtactiviteiten in Oost, weer een getalenteerd keukenteam, een serie bijzondere films, gekke feestjes, een spannende K’EETQUIZ, leerzame en lekkere workshops, ontbijtjes, kunst, debatten, onze talkshow en een hele bijzondere keynote die, na eerdere optredens van Vandana Shiva en Tim Lang, het festival afsluit. Dit alles paste niet meer in een krappe drie dagen en dus beginnen we dit jaar al vroeg op vrijdag. Meer films, workshops en events dus om van te genieten!”

 

Als eerste vandaag tuimelt dit bericht uit mijn mailbox! Het Food Film Festival komt eraan! Daar wil iedereen die een beetje ‘foodie’ of ‘vinie’ is toch wel bij zijn lijkt me zo!

Het volledige programma komt vanaf 14 februari op de site te staan. En… het zijn niet alleen films, documentaires en korte films, maar ook bekende chefs met bijzondere kookworkshops, er worden debatten georganiseerd, lezingen gehouden, er is bovendien een flitsend kinderprogramma, dus kinderen thuis? Dat kan geen ‘drempel’ zijn!

Innovatief vind ik het programmaonderdeel ‘Verhalenverteller’! Hierin komen mensen aan het woord die gewoon een goed verhaal over Food hebben. Naar het “decor” van Echt Gebeurd: de live storytelling avond, maandelijks in Toomler, het comedycenter naast het Hilton in Amsterdam.

Kortom houd de site van het Food Film Festival goed in de gaten!

 

Lees ook:Bottle Shock op Food Film Festival
Lees ook:Food Festival in Friesland
Lees ook:Een stukje Italië in Amsterdam
Lees ook:Vlaamse “wijnfilm” krijgt Nederlandse remake
Lees ook:Een bijzonder gastronomisch en vineus evenement uit de Kookschool van KC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>