Hermanus Zuid-Afrika

Ook hier waren wij in het hartje van de Nederlandse zomer! Erg koud, maar zo ongekend prachtig aan de kust van Zuid-Afrika. Het begin van de Garden Route en de spot voor het zoeken naar walvissen! Zo verschrikkelijk de moeite waard! Hoop echt in 2013 weer te gaan. Wie weet, wie weet. Veel wijnhuizen te bezoeken nog!

Lees ook:Wijnbar Gorgeous op landgoed Steenberg in Constantia
Lees ook:Een (wijn)reis naar Zuid-Afrika geeft keuze-stress
Lees ook:Francis Ford Coppola betovert het publiek
Lees ook:Aspergetijd, help!
Lees ook:Verslag uit de wijngaard 32

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>