Platter’s Wine Guide

Alweer ruim een week geleden is het dat de Zuid-Afrikaanse wijngids Platter 2013 het daglicht zag! Nu wordt er hier in Nederland elke herfstweek bijna wel een restaurantgids, een wijnalmanak of wijnbijbel gelanceerd in het kader van ‘Lijstenmania’, zodat  je geneigd bent je af te vragen wat die ene Platter er dan nog toe doet?

Nou, natuurlijk heel veel! Afgezien van het immense en bijzondere van Zuid-Afrika als land, maken ze daar ook nog eens geweldige wijnen! Waar precies? Ja daar heb je nu die gids voor nodig!

Een gids voor iedereen. Met een diversiteit aan informatie over de Zuid-Afrikaanse wijnbouw en –bouwers! De gids zet het leven van deze laatste groep in de spotlights. Daarom past Platter in het Zuid-Afrikaans ‘zijn’! Passies en dromen worden nagejaagd, uitdagingen aangegaan! Lees het zelf in de gids.

Platter’s 33 ste editie bevat meer dan 900 Zuid-Afrikaanse wijnproducenten, handelaars en merken, waaronder 54 nieuwe, en meer dan 7 300 lokaal geproduceerde wijnen.

Ook randinformatie wordt in de gids verstrekt! Waar moet je heen in Zuid-Afrikaans wijnland, welke wijnen kies je bij welke gelegenheid. Wie ga je bezoeken?

En…er is een Platter’s App in de Appstore verkrijgbaar.  Onmisbaar als je volgend jaar naar Zuid-Afrika gaat.

 

Lees ook:Wijn in Zuid-Afrika in de handen van vrouwen
Lees ook:John Platters’ Wineguide South Africa 2012
Lees ook:Nieuwe webshop Zuid-Afrikaanse wijn
Lees ook:Sommeliers reizen af naar Zuid-Afrika
Lees ook:Platter’s South African Wine Guide

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>