Buitengewoon in het land

Gelezen in het prachtige blad Bouillon en vervolgens opgezocht op het WorldWineWeb : “Buitengewoon in het land’ haalt de tafel naar het land, in plaats van het land naar de tafel. Een eindeloos lange dinnertable voor ruim zeventig gasten is het kloppend hart van het diner. Met je geliefde, met familie, met vrienden én met een heleboel onbekende, maar wel gelijkgestemde tafelgasten beleef je daardoor een unieke maaltijd met vijf gangen ‘sharing food’, topwijnen en ongetwijfeld inspirerende gesprekken en ontmoetingen. Neem van ons aan dat het een onvergetelijke avond wordt.”

Lees ook:Valentijn Tip
Lees ook:Duitse wijnen proeven?
Lees ook:Bollinger meets François Geurds
Lees ook:Drie Italiaanse Wijnworkshops
Lees ook:Wijn en vegetarische gerechten …. waarom niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>