N,R&F van vandaag de dag

Aandacht voor een collega-blogger! Studerend aan de Wijnacademie en volop in het stadium van de ‘proefnotities’.  Leuk! Lees het zelf  maar.

 

Voor een goede bereikbaarheid en eens iets anders dan anders vergaderen kunt u terecht in het luxe resort  ‘l’Auberge Cavalière en Le Pont des Bannes”.  Met ruim 80 kamers is dit het grootste resort en vergadercomplex van de Camargue en haar hoofdstad. Les Saintes-­Maries-­de-­la-­Mer ligt op nog geen kilometer rijden. Een aanrader als je eens iets anders wilt!

 

Drie huiswijnen voortaan bij de C1000 in het schap!  “Wereldwijn, Huiswijn en Tafelwijn. De Tafelwijn is geheel nieuw in het assortiment. Hetzelfde geldt voor een tweede biologische huiswijnvariant. Naast rood is er nu ook wit.”  Lees het even bij Distrifood.

 

Een interessante discussie! Enerzijds het dierenleed, door het moedwillig overvoeren van ganzen, zodat wij ons zelf kunnen vetmesten met hun volle vette lever! Anderzijds de ban! Het stoppen van deze gruwelijke voedselproductie!

Maar eerlijk is eerlijk, als je weleens bij Michel van der Kroft hebt gegeten en je hebt ooit zijn Croque Monsieur gegeten met ganzenlever en een kwarteleitje, of je ziet hoe een palingterrine tot stand komt, dan is mijn ganzenlever moraal even heel ver te zoeken!

Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:N,R&F van vandaag de dag
Lees ook:Etiketten verzamelen
Lees ook:Boek: Wijn tussen de 5 en 10 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>