Op zoek naar een wijnbar in Brussel

Volgende maand reis ik naar het buitenland. Helemaal naar Bruxelles! Stagebezoeken bij ‘mijn’  hotelstudenten nopen mij deze bruisende stad te bezoeken, vind het dus ook in het geheel niet vervelend om te doen. Blijf natuurlijk een nachtje slapen en ga dan’s avonds  op zoek naar alles wat leuk, hip en nieuw voor me is. Zo ga ik dit keer zeker kijken bij The Sol Ar.

The Sol Ar is geboren in september  2011 en belichaamt het Portugese Alles! Cultureel, vineus en gastronomisch gaan hand in hand in dit concept.
Ik moet het zo plannen dat ik er op woensdagavond kan verblijven, immers dan  wordt  The Sol Ar een  sprankelende plek om te genieten van culturele zaken  met het plezier van sappige wijnen en fijne hapjes. Wauw, daar heb ik nu al zin in.

Na speuren kwam ik een een filmpje tegen van E-TV waarin de  Portugese uitbaatster zelf aan het word is.

Lees ook:Wijnen uit Israël
Lees ook:Proeven op de kunstmarkt
Lees ook:Een wijnbouwer is een duizendpoot
Lees ook:Rising stars tonen hun kunsten!
Lees ook:TEFAF dé kunst- en antiekbeurs!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Op zoek naar een wijnbar in Brussel

  1. John Bindels

    Zonder nou de taalfilteraar te willen spelen, merk ik toch zijdelings op dat de tegenwoordige tijd ven ‘belichamen’ NIET luidt: ‘belichhaamD’ Eductief volk heeft ook in dat opzicht een voorbeeldrol.

      /   Reply  / 
  2. Marja van Beek Auteur

    Terecht helemaal gelijk, dank je wel! snel aangepast.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>