De wijnen koud voor de Oosterscheldekreeft

Nog ruim een week, dan gaan we weer op zoek naar de Oosterscheldekreeft. Ik kan niet  wachten! Perfecte partner voor bijvoorbeeld Chablis Grand Cru, of Californische Chardonnay bijvoorbeeld uit Monterey, misschien lekker droge fijne witte Chateauneuf of ‘gewoon’  droge Champagne!

Lees ook:Oosterscheldekreeft met champagne
Lees ook:Wat is Chablis?
Lees ook:Chianti, Champagne en Chablis uit Amerika
Lees ook:Mumm komt ook met een dure Champagne
Lees ook:Wijnadvies voor bij de Oosterscheldekreeft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>