Vlaamse “wijnfilm” krijgt Nederlandse remake

We schreven er hier al eerder over.

De Vlaamse komedie Hasta La Vista krijgt nu ook een Nederlandse versie. Filmproductiebedrijf Bosbros maakte maandag bekend de rechten te hebben gekocht voor een remake te maken van de film van Geoffrey Enthoven.

Hasta La Vista trok in België dit jaar meer dan 225 duizend bezoekers naar de bioscoop en draait momenteel in de Nederlandse bioscopen. De komedie gaat over drie gehandicapte jongens die houden van wijn en vrouwen. Ze zijn vastberaden om hun twee hobby’s te combineren in een vakantie naar Spanje. De film draait sinds 24 november ook in Nederland in de bioscoop.

Bosbros, het productiebedrijf van filmmaker Burny Bos, heeft Anne Barnhoorn gevraagd een Nederlandse versie te maken van het filmscript. De schrijfster is bekend van de korte films Zwemparadijs en Alex in Amsterdam. Wie de film gaat regisseren, is nog niet bekend.

Bron: website Filmnieuws

Lees ook:Hasta la Vista, film over wijn en sex, wint publieksprijs filmfestival
Lees ook:De film Sideways kraakt Merlot af
Lees ook:Slingehorst en Hof van Twente nieuw bij De Nederlandse Wijnwinkel
Lees ook:Open dag Nederlandse wijngaarden
Lees ook:Intouchables

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>