Perswijn Najaarsproeverij

zondag 26 oktober 2014

 

Op deze dag is het prachtige Kasteel de Wittenburg het toneel van de Perswijn Najaarsproeverij. Wijnen voor de kouder wordende dagen in het najaar en de winter zullen te proeven zijn aan tafel bij de deelnemende importeurs en wijnwinkeliers, en tijdens een aantal begeleide proeverijen.

Ook zal de bekendmaking van de winnaars van het Perswijn Wijnconcours Najaar & Winter plaatsvinden, evenals de presentatie van de Koopgids Najaar & Winter. Tenslotte zal op deze dag bekendgemaakt worden wie zich ‘Wijnwinkel van het Jaar 2015′ en ‘Wijnwebwinkel van het Jaar 2015′ mag noemen!

Het programma is als volgt:

11:00 uur                   Zaal open
11:30 – 12:00 uur     Bekendmaking winnaars Perswijn Wijnconcours Najaar & Winter 2014
12:00 – 13:00 uur     “Bordeaux op z’n Best – Krenten uit de pap”, door Edwin Raben en Jacco van Hensbergen (begeleide proeverij voor consumenten)
13:30 – 14:30 uur     “Macan, Alion en Pintia: drie gezichten van Tempranillo”, o.l.v. Puri Mancebo (begeleide proeverij voor professionals)
15:00 – 16:00 uur     “Bordeaux op z’n Best – Krenten uit de pap”, door Edwin Raben en Jacco van Hensbergen (begeleide proeverij voor consumenten)
16:00 – 16:30 uur     Bekendmaking winnaars Wijn(Web)Winkel van het Jaar 2015
17:00 uur                   Einde

Lees ook:Perswijn voorjaarsproeverij
Lees ook:Winterse wijnproeverij van Perswijn
Lees ook:Winnaars Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2014 bekend
Lees ook:PERSWIJN ZOMERPROEVERIJ GROOT SUCCES
Lees ook:Edwin Raben nieuwe Bordeaux Wine Educator

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>