Waar is de Wijnparade dit najaar?

Ook het komend najaar gaat De Wijnparade onverminderd door met het organiseren van haar unieke wijnproeverijen. Op zondag 8 september 2013 zijn wij te gast bij WineKitchen in Amstelveen. Een fantastische wijn-spijsbar waar wijnliefhebbers tussen 14.00 en 17.00 uur van harte worden uitgenodigd om kennis te maken met een groep gespecialiseerde importeurs en hun wijnen. Entreegeld bedraagt €10,00 p.p. of €7,50 bij inlevering van de fysieke of digitale voucher.

De Wijnparade is anders
Het succes van de vorige edities van De Wijnparade toont aan dat er een duidelijke behoefte is voor deze bijzondere opzet: op een unieke locatie en in ontspannen sfeer kan men bijzondere wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding proeven. De Wijnparade onderscheidt zich doordat de importeurs zich bewust hebben gespecialiseerd, waardoor ze de wijnstreek of het wijnland goed kennen.

Ze weten als geen ander kleine ambachtelijke producenten te vinden die kwalitatief hoogwaardige wijnen voor een redelijke prijs produceren, vaak op dusdanig bescheiden schaal dat ze voor de grote commercie oninteressant zijn. Bij de Wijnparade vindt men bovenal karaktervolle wijnen uit Europa die op duurzame wijze worden geproduceerd en elke een uniek verhaal hebben. De wijnliefhebber die eens iets anders wil dan de bekende mainstream wijnen of ‘grote etiketten’ is bij De Wijnparade aan het juiste adres. Op zondag  8 september dus bij WineKitchen (Dorpsstraat 90) in Amstelveen.

Aanmelden kan op www.wijnparade.nl  Meer weten over De Wijnparade? Kijk dan op onze website www.wijnparade.nl en volg ons op Twitter (@wijnparade) en Facebook (wijnparade).

Lees ook:De wijnparade onderweg naar Amersfoort!
Lees ook:De Wijnparade gaat weer op pad!
Lees ook:De Wijnparade gaat naar Haarzuilens!
Lees ook:De wijnparade reist naar Arnhem
Lees ook:De WijnParade, een andere kijk op wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>