PERSWIJN ORGANISEERT WIJNPAVILJOEN OP GASTVRIJ ROTTERDAM


Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam van 23 t/m 25 september in Ahoy Rotterdam

 

De nieuwe, groot-regionale horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam wordt georganiseerd door Ahoy Rotterdam in samenwerking met Match+. Het beursconcept is ontwikkeld met 15 Founding Partners; marktleiders en toonaangevende toeleverende bedrijven in de horecabranche. Het beursprogramma komt tot stand in nauwe samenwerking met de Founding Partners, branchepartners en mediapartijen zoals Misset Horeca, Perswijn en Culinaire Saisonnier.

 

De Founding Partners van Gastvrij Rotterdam zijn: Deli XL, Douwe Egberts, Eijsink Afrekensystemen, Friesland Campina, FriJado, Heineken, Het Nieuwe Gilde (met o.a. Koppert Cress en Rungis), Nice to Meat, Rational, Satelliet Meubelen, Schmidt Zeevis, Sligro, Unilever Food Solutions en Verwiel & Wijngaard Personeelsprojecten.

 

Exhibition Manager Robert Melaard (voormalig beursmanager van Horecava en BBB/EFFF): “In navolging van de Founding Partners komen er steeds meer partijen bij die zich in september op Gastvrij Rotterdam gaan presenteren. De beschikbare ruimte op de beursvloer is al voor ruim 70% ingevuld met Founding Partners, deelnemers, demonstratie- & innovatiepleinen en workshopruimtes. Ook lopende contacten worden steeds concreter,  waaronder de bezegeling van de samenwerking met Perswijn voor de organisatie van het WijnPaviljoen op de beursvloer.”

 

WijnPaviljoen hosted by Perswijn

Perswijn organiseert op Gastvrij Rotterdam het WijnPaviljoen. Het gehele paviljoen wordt met stijlvol zwart flanel bespannen houten wanden opgebouwd. In deze sfeervolle ambiance zullen tal van activiteiten (o.a. in het WijnTheater) en proeverijen plaatsvinden.

Ronald de Groot, hoofdredacteur van Perswijn: “Onze naam verbinden aan dit kwalitatief hoogwaardige vakevenement voor de gastronomie en hierin het voortouw nemen in de organisatie van het programma van het WijnPaviljoen is een logische stap. Ons netwerk sluit naadloos aan bij de doelgroep die Gastvrij Rotterdam aantrekt, waardoor er veel synergie zal ontstaan door het samenbrengen van deze doelgroepen.”

 

Village Gastronomique prominent op Gastvrij Rotterdam

Samen met de Founding Partners, brancheorganisaties en mediapartners wordt een aantrekkelijk beursprogramma neergezet. Met inspiratiepleinen en themapaviljoens

worden podia gecreëerd om de nieuwste horecatrends en innovaties te etaleren. Zo krijgt Village Gastronomique een prominente plaats op de beursvloer. Het Koksgilde, Gastvrijheidsgilde en Culinaire Saisonnier presenteren zich gezamenlijk in dit dorp, waar vakmanschap en het ontmoeten van vakmensen centraal staat. Steeds meer initiatieven worden zo uitgewerkt en zullen in de komende weken worden gepresenteerd. Het  draagvlak en de betrokkenheid vanuit de markt wordt zo iedere week groter. Deelname aan de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is mogelijk voor bedrijven die producten en/of diensten leveren aan de horeca, partycatering en de zorgsector.

Lees ook:EURO-TOQUES NEDERLAND EN GASTVRIJ ROTTERDAM TEKENEN MEERJARIGE SAMENWERKING
Lees ook:GESLAAGD DEBUUT GASTVRIJ ROTTERDAM
Lees ook:Gastvrij Rotterdam
Lees ook:PROEF PORTUGESE WIJN!
Lees ook:André Sauerbier weg bij Perswijn

1 Reacties // Reageer

One thought on “PERSWIJN ORGANISEERT WIJNPAVILJOEN OP GASTVRIJ ROTTERDAM

 1. Lisa

  Alle zintuigen worden geprikkeld in de wereld dat Wijntheater heet.

  Het Wijntheater is ontstaan door het samen voegen van de beste muziek, de mooiste sfeer, educatie over wijn en culinaire producten, spetterende decors, verse oesters en wijn van hoge kwaliteit.

  Het Wijntheater stelt u volledig zelf samen aan de hand van onze theateritems.

  Kies voor een workshop wijn en oesters of juist een sfeervolle wijnbar met muziek die wij met elpees draaien. Elk Wijntheater kan worden aangepast aan uw thema!

  Voor op uw beurs, festival of gewoon bij u thuis, het Wijntheater is overal inzetbaar!

  Laat u inspireren op Wijntheater.nl

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>