Food Festival in Friesland

Tweede Paasdag (maandag 1 april ) opent Stadsschouwburg De Harmonie van 11.00 uur tot 23.00 uur haar deuren voor de eerste editie van het Fries Food Festival. Het Fries Food Festival is een hip festival waar men (h)eerlijke regionale producten kan kopen, proeven, eten en bereiden. Een plaats voor winkels, markten, proeverijen, demonstraties, lezingen, discussies en(kinder)workshops. Daarnaast worden er in verschillende zalen films getoond, waarin ook het thema ‘ food’ terugkomt.

Het Fries Food Festival is voor de bezoeker een inspirerende belevenis van de smaak uit de regio. Waar de leveranciers hun streek gerelateerde producten op een hippe wijze en met passie voor hun product presenteren.

Voor de deelnemers vormt het Fries Food Festival een ontmoetingsplaats. Een plek waar men collega’s en deskundigen in de Friese Food wereld kan ontmoeten en van gedachten kan wisselen. Daarnaast heeft het festival een educatief karakter en worden er activiteiten aangeboden die bewustwording creëren (gezond eten kan heel lekker en eenvoudig zijn)

Lees ook:Bottle Shock op Food Film Festival
Lees ook:Frankrijk voor de eerste keer aanwezig op Gastronomie
Lees ook:Future of Food Festival
Lees ook:NIEUWE UITINGEN VOOR JUBILEUMEDITIE BBB EN FOLIE CULINAIRE, EDITIE 2014
Lees ook:Foodelicious Food & Gifts ontwikkelt exclusieve mystery foodbox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>