TEFAF dé kunst- en antiekbeurs!

Over 10 dagen begint de TEFAF in het MECC te Maastricht.

15 t/m 24 maart 2013

Tijdens de 26e editie van ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in MECC Maastricht, bruist ook de stad met spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en special events. De ideale mogelijkheid om te proeven van het bijzondere, internationale smakenpalet van Maastricht, kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

 

The fine art of serving an excellent meal in 90 minutes
Maastricht biedt tijdens TEFAF in 2013 wederom een ruime keuze aan restaurants waar u binnen 90 minuten geniet van een voor- , hoofd-, nagerecht/koffie én de rekening. Hét concept voor de drukke TEFAF bezoeker en exposant om toch te kunnen genieten van de gastronomisch hoofdstad Maastricht, ondanks een druk (avond-)programma.

Voor een overzicht van de deelnemende restaurants aan het  90 minutes dinner, hier even klikken. De restaurants zijn tevens te herkennen aan het 90 minutes dinner logo/sticker.

 

 

Lees ook:Champagne vloeide rijkelijk op de Tefaf 2012 in Maastricht
Lees ook:Maastricht aan Tafel
Lees ook:Grootschalig herfstig wijnevent in Maastricht op komst
Lees ook:Klinkende namen op BBB en Folie Culinaire
Lees ook:NIEUWE UITINGEN VOOR JUBILEUMEDITIE BBB EN FOLIE CULINAIRE, EDITIE 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>