Wine Professional en al die andere beurzen

De start van de Wine Professional!  Nog even en het is zo ver! Heel wijn minnend en wijnwijs Nederland heeft er op zitten wachten.  De beurs die uitgegroeid is tot dé Beurs waar iedere importeur, iedere echte wineprofessional en iedere ‘wannabe’ zijn gezicht zal laten zien.
Het programma, voor zover nu bekend ziet er flitsend uit.
Een kleine greep uit de laatste update die vanmiddag in de mailbox lag:

Ook benieuwd naar de zilte Zeeuwse creaties van Edwin Vinke (De Kromme Watergang? De mooiste betaalbare wijnen uit Californië? De verrassende nieuwe gerechten van De Librije? De ‘Vinifilles’ uit de Languedoc? Duitse spätburgunders van topniveau? Wijnen uit het Midden-Oosten? Verfrissende malvasia’s uit Istrië? Bijzondere madera’s in combinatie met patisserie van Arthur Tuytel?
Dan is een bezoek aan Wine Professional voor u als horecaprofessional een must!

Wel ik ben er zeker benieuwd naar! Nu ben ik pas dinsdag in Amsterdam, maar dan doe ik het meteen goed! De hele dag er voor geblokt. Inclusief de avond voor een diner in het Amsterdamse!

Het programma voor dinsdag is overvol en heel aantrekkelijk! In het Forum GastronomicumTheater staat het bol van de culinaire verrassingen als ondersteuning voor ‘s werelds mooiste wijnen.

Bovendien is hier rond half drie de uitreiking van de Oeuvre Prijs aan John Bindels en Harold Hamersma. (John heeft mij vanaf de start van mijn blog altijd supertips gegeven!)

Het programma is overvol, dus ik heb nu al keuzestress! Dan moet ik woensdag toch nog een dag agenderen voor de bezoeken aan de ‘gewone’ stands Hé wat naar…

Als die sneltrein eenmaal op stoom komt, is hij ook echt niet meer te houden, straks France-Vins by Sopexa, daarna de Salon des Vins de Loire! In maart de Drink Pink in Amsterdam en in Brussel trouwens ook, ProWein in Düsseldorf. Dan is er pas een kwart van het jaar om!

London, Bordeaux en, ik hoorde net dat ik Tsjechië waarschijnlijk ook aan mijn bezoeklijst mag toevoegen! Spannend.

Na de zomer komt dan alles samen in de apotheose van de Nederlandse Wijn Bloggers Conferentie!
Ik heb er zo’n zin in!  2013 gaat knallen, daar kun je gif op innemen!

Lees ook:Jan van Lissum koninklijk onderscheiden
Lees ook:Boliviaanse wijnen op Wine Professional
Lees ook:Bubbles by Bruud ook op de Wine Professional
Lees ook:Wine Professional 2014
Lees ook:Wine Professional 2013

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wine Professional en al die andere beurzen

  1. John Bindels

    Dag Marja,
    Dank voor je waardering. kom vooral even langs in dat theater om samen met Harold en mij een wel gekozen glas te ledigen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>