Wijnmakersdiner Paul Jaboulet Aîné – donderdag 4 oktober 2012

In samenwerking met Oud Reuchlin & Boelen organiseert  Landgoed Wolfslaar een exclusieve masterclass gecombineerd met een wijnmakersdiner van het beroemde wijnhuis Paul Jaboulet Aîné, topproducent van Rhône wijnen!
De masterclass begint om 17.30 uur en wordt geleid door export manager Bertrand Michat en onze sommelier Lennaert Lonterman. Aansluitend volgt een 4-gangen wijnspijs diner in ons Wolfslaar Restaurant.

Tijdens de masterclass en het wijnmakersdiner komen een aantal bijzondere wijnen van Paul Jaboulet Aîné aan bod zoals: Crôzes Hermitage Mule Blanche, Condrieu les Casinnes, Cornas les Grandes Terasses, Crôzes Hermitage Thalabert en Hermitage la Chapelle.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op de website.

Lees ook:Gault Millau 2012 prijzen uitgereikt
Lees ook:Free Dessert Day
Lees ook:Een bijzondere lunch in De Zwetheul
Lees ook:Roy Pelgrim beste sommelier van Nederland
Lees ook:3e Italiaanse Wijn Vakdag in de Kookfabriek in Amsterdam – maandag 19 maart 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>