Proef de wijn, hoor de Rhone

Nieuwe evenementen  bij het Wijnistituut:  

Veel leven in de wijnbrouwerij van het gerenommeerde Wijinstituut met bijzondere nieuwe evenementen en cursussen.  Zo zijn bijvoorbeeld ‘Proef’ en ‘Noord en Zuid Rhône‘ van Magister Vini Lars Daniëls nieuw.

De avond ‘Proef’ is voor iedereen toegankelijk, van de gezelligheidsdrinker tot de serieuzere wijnliefhebber. Een gezellige avond waarin u de basistechnieken leert van het wijnproeven. Aangevuld met nuttige wijntips en leuke anekdotes, brengt deze avond u een stapje verder in de wereld van wijn. Elke wijnliefhebber steekt hier wat van op, waardoor u nog meer van wijn kunt genieten.

Dat Lars Daniels een autoriteit in de wijnwereld is, mag wel bekend zijn, als Magister Vini, een  van de vijf, ook de hoogste wijngraad in de Nederlandse wijn in zijn zak, daarnaast een kenner en genieter van de Rhone. Bij hem kunt u een Special volgen met de fluwelen wijnen uit deze streek als inzet.

 

Voor een uitgebreide beschrijving van alle  activiteiten van het Wijninstituut klikt u hier.

 

 

Lees ook:Diploma-uitreiking Magister Vini
Lees ook:Altijd weer baas boven baas
Lees ook:Magistri vini
Lees ook:Leisteen en Riesling zetten een MVio aan het denken
Lees ook:Crum en Daniëls docent bij Wijninstituut

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>