Perswijn Zomerproeverij

Perswijn Zomerproeverij
20 mei Casa400 Amsterdam

Zomerthema’s bekend

Een groots evenement voor een brede doelgroep met ruimte voor nieuwe initiatieven en waar diverse wijnthema’s elkaar ontmoeten. Dat is de wens van de wijnhandel, bezoekers en deelnemers aan de jaarlijkse proeverijen die wijntijdschrift Perswijn organiseert. Daar is gehoor aan gegeven. Op zondag 20 mei vindt de eerste proeverij nieuwe stijl, de Perswijn Zomerproeverij, plaats in Casa400 te Amsterdam. Hier kunnen bezoekers wijnen proeven en ontdekken van producenten en importeurs van wijnen van over de hele wereld.

De Perswijn Zomerproeverij kent diverse thema’s:

• Cool rouge: zomerrode wijnen, eventueel te koelen wijnen, lichte wijnen met relatief weinig alcohol en streken voor zomerrood
• Zomers mousserend: Mousserend onder de €15,-, mousserend voor beginners en diverse kleuren en types mousserend
• Spelen met temperatuur: Wat verandert er aan de wijn als de tempratuur verandert? Hoe beïnvloedt de temperatuur de wijn en spijsverhoudingen? welke wijnen zijn het meest te beïnvloeden met temperatuurverschillen?
• Rare druiven, rare streken: Onbekend maakt onbemind.. toch?

De thema’s worden aan de hand van workshops, kleinschalige proefsessies met de producent of wijnmaker zelf en diverse presentaties toegelicht. Voor de bezoeker biedt dit de kans zich op een laagdrempelige manier te verdiepen in de diversiteit van de wijnen. Kortom; de Perswijn Zomerproeverij is een onmisbaar evenement voor de beginnende wijnkenner, de doorgewinterde liefhebber of de wijnvakman.

Naam: Perswijn Zomerproeverij
Datum: 20 mei 2012
Tijd: 12.00 uur – 17.30 uur
Entree: € 15,00, kaarten via www.perswijn.nl/zomer (vanaf 20 februari)
Locatie: Casa400, Amsterdam www.hotelcasa400.nl

Lees ook:Perswijn Zomerproeverij
Lees ook:PERSWIJN ZOMERPROEVERIJ GROOT SUCCES
Lees ook:Perswijn past evenementen aan
Lees ook:PERSWIJN BESTAAT 25 JAAR
Lees ook:Perswijn’s Zomerproeverij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>