Wijnspijs dineren op locatie

Soms word je ‘verwend’ met de meest mooie, onverwachte opdrachten! Zo kreeg ik net een topper voor komende maanden binnen, vorige week maandagavond kreeg ik een hele spannende voor diezelfde week op vrijdag binnen!
Organisatie van een Private Lunch! Geen probleem. Niet alleen blog ik graag, maar gewoon met beide voeten in de klei staan, met andere woorden live wijnen en gerechten combineren op zo’n manier dat er een geweldig diner door ontstaat, dat is natuurlijk ook helemaal te gek.
Het spreekt van zelf dat ik die opdrachten graag aanneem.

Wilt u ook eens weten hoe dat gaat, lees dan het verslag van de Lunchredactie bij de Wijncoach Blogs. Compleet op maat gemaakte lunches, diners voor intieme gezelschappen, daar kunnen wij goed mee uit de voeten!

Lees ook:Charles Heidsieck Champagne campagne met een Nederlandse twist
Lees ook:Kunst over wijn
Lees ook:Smaakstof: 4 x 25 tips over wijn en gerecht
Lees ook:Nu snel regelen: Druivenplukken in Frankrijk!!!
Lees ook:Vegetarisch drieluik in mei bij het Wijncoachingbureau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>