Vivre in de binnentuin van Paushuize

Huize Molenaar en Margaret Wines presenteren op 1 juli aanstaande Vivre! in de binnentuin van Paushuize. Een uniek en culinair evenement op een van de mooiste plekken in de binnenstad van Utrecht. Proost op het leven en kom een zondagmiddag genieten. Tussen 14 en 17 uur ben je van harte welkom in de binnentuin van Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49 te Utrecht.

Maak kennis met inspirerende wijnboeren en geniet van de lekkerste wijnen van biologische oorsprong. Laat je zintuigen prikkelen door de keuken van Paushuize. Proef de biologische koffie specialiteiten van The Village. Laat je verrassen door de pure smaken van ambachtelijk roomijs van Roberto en de ziltige oesters van de Oestermeisjes. Proost met de biologische bieren van de Leckere en luister naar de levendige klanken van Zigane.

Vier het leven en laat anderen hierin delen. Want de opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan stichting Live Build. Een jonge, duurzame en gedreven organisatie die zich inzet voor water- en onderwijsprojecten in Kameroen (www.livebuild.org). Kaarten kosten € 32,50 per persoon en zijn nu te bestellen bij Margaret Wines (030-2317531).

We zien je graag in de binnentuin van Paushuize. Tot Vivre!

 

Lees ook:Nieuws van Proost & Co en de biologische wijnwereld
Lees ook:Vivre!: boek over het wijnboerenbestaan
Lees ook:Maak je eigen – biologische – wijn
Lees ook:Eerste oogst in miniwijngaard Wijnmuseum
Lees ook:Australie gaat voor regionale erkenning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>